Vajda Réka

Pszichológus, coach

Vajda Réka Pszichológusok a Napos Oldalon

Áprád híd

1133 Budapest, Visegrádi utca 105

A Göncz Árpád városközponttól 3 perc séta (M3 metró, 1-es villamos, 32-es busz). Fizetős parkolás a ház előtt.

„Nem tudod megváltoztatni, ami történt, amit tettél vagy amit veled tettek. De azt eldöntheted, hogyan élsz most.”- Edith Eva Eger


Pszichológusként hiszem, hogy mindenkiben megvan a potenciál arra, hogy felfedezze a benne lévő erőforrásokat, melyeket katalizátorként tud felhasználni céljai megvalósításában, nehézségeinek leküzdésében. Időnként azonban előfordulhat, hogy elakadunk, kudarc ér minket, egy nehéz helyzetben kiszolgáltatottnak érezzük magunkat. Ilyenkor szükségünk lehet segítőre, aki egy bizalomteljes, ítélkezésmentes légkör megteremtésével segít érzelmeink feltárásában, önismeretünk elmélyítésében és pozitív önértékelésünk fejlesztésében.


Munkámban a humanisztikus megközelítést alkalmazom és a coaching módszereket részesítem előnyben; jelen, illetve jövő fókuszáltsággal. Együttműködésünk során támogatni tudlak választási lehetőségeid bővítésében, tudatosságod előmozdításában, illetve perspektíváid átkeretezésében. Továbbá, a közös munkánk során arra törekszem, hogy hozzájáruljak erőforrásaid kiaknázáshoz, ami hozzásegít ahhoz, hogy közelebb kerülj egy kiteljesedett, kiegyensúlyozottabb élethez. Illetve, hogy olyan felismeréseid szülessenek, melyeket képes leszel cselekvéssé alakítani.

 

Pszichológus diplomámat a Budapesti Műszaki Egyetem Gazdaság és Társadalomtudományi karának munka – és szervezetpszichológia specializációján szereztem. Jelenleg egy multinacionális vállalat HR részlegén dolgozom, ahol olyan projektekben veszek részt, melyek a csapatokban megjelenő diszfunkcionalitások feltérképezésére, a vezetők fejlesztésére, illetve olyan programok implementálására irányul, melyek célja a munkavállalói wellbeing és elkötelezettség növelése. Egyetemi tanulmányaimat követően elvégeztem a Mindset Change Consulting Kft. kifejezetten pszichológusoknak dedikált coach képzését, mely során az ICF-n alapuló coaching eszközökkel és kérdezéstechnikákkal bővítettem tudásomat, illetve megismerkedtem Brief és Gestalt coaching szemlélettel.


Abban az esetben tudsz hozzám fordulni, ha

elakadtál életed bármely területén
életvezetéssel kapcsolatos támogatásra lenne szükséged
gazdagítani szeretnéd önismereted
önértékelési problémával küzdesz
döntési helyzet előtt állsz
hatékonyan szeretnél kezelni egy konfliktust
párkapcsolati problémáid vannak
munkahelyi kihívással nézel szembe
karrierváltáson gondolkozol


 
Amennyiben úgy gondolod, hogy el tudnálak kísérni a vágyott célodhoz vezető utadon, fordulj felém bizalommal!