Havadi-Nagy Krisztina

Pszichológus, autogén tréning gyakorlatvezető, képzésben lévő sématerápiás konzultáns

Havadi-Nagy Krisztina

13. kerület

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 10b

A 32-es busz lekanyarodik a felüljáróról, közel az 1-es villamos. Parkolni legközelebb fizetősen a Mór utcában tudsz.

„Az élet nem az, ami velünk történik, hanem az, ahogyan reagálunk rá” Viktor Frankl

Kapcsolatokban sérülünk és kapcsolatokban gyógyulunk. Felnőtt életünket végigkísérik gyerekkorunkban átélt tapasztalataink során kialakult megküzdési mintázataink. Az, ami kiskorunkban a túlélésünket szolgálta, felnőve elakadásokat okozhat és azon kaphatjuk magunkat, hogy újra és újra ugyanazokat a romboló köröket futjuk. Vagy éppen folyamatosan elakadunk, nem azt az életet éljük, amit szerettünk volna.

De bármelyikünkkel előfordulhat, hogy egy magánéleti vagy munkahelyi konfliktus, fájdalmas veszteségélmény kibillent a középpontunkból és azt érezhetjük, hogy hirtelen minden összezavarodott, nő bennünk a feszültség, nem találjuk a kiutat.

Hiszem, hogy mindenki saját életének a legjobb szakértője, ezért pszichológusként klienseim számára olyan empatikus, elfogadó és biztonságos teret teremtek, melyben nehézségeikre és elakadásaikra új perspektívából láthatnak rá. Segítek abban, hogy kibogozzuk, jelenlegi helyzetüket milyen múltbéli megélések nehezítik, hogy megtalálják belső erőforrásaikat és jó megküzdési módokat alakíthassanak ki.

Vallom, hogy soha nincs későn, jómagam veresenyszférában töltött évek és a gyerekeim születését követően, már felnőtt fejjel vágtam bele fiatalkori vágyam megvalósításába és szereztem pszichológus diplomát, klinikai és egészségpszichológia szakirányon.

Munkám során személyközpontú szemléletben és sématerápiás eszközökkel dolgozom. Stresszkezelésre autogén tréninget alkalmazok, mely a szervezet fiziológiás változásai révén éri el relaxáló hatását és egyben egy mély, testen keresztüli önmegértéshez vezet.

Szeretettel várom, hogy az élet ne túlélés, hanem megélés legyen.

Módszereim

Autogén tréning
Gyászcsoportvezetés
OH kártya
Sématerápia (konzultációs szint)

Amiben segíteni tudok

önismeret mélyítése
stressz csökkentése
relaxációs technika elsajátítása (autogén tréning)
gyász, veszteség feldolgozása
szorongás oldása
visszatérő kapcsolati problémák (pár, szülő-gyerek, munkahelyi, társas stb.)
önértékelés és határhúzási nehézségek
elakadások, életvezetési nehézségek