András Betti

Pszichológus, tréner, mediátor

András Betti (1)

13. kerület

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 10b

A 32-es busz lekanyarodik a felüljáróról, közel az 1-es villamos. Parkolni legközelebb fizetősen a Mór utcában tudsz.

“Ki az egyetlen ember az életünkben, aki állandóan és folyamatosan elérhető számunkra, akitől gondoskodást és kedvességet kaphatunk? Mi magunk.” (Kristin Neff) 

 

András Betti vagyok, pszichológus, emellett tréner és mediátor végzettséggel rendelkezem, szabadidőmben pedig egy önismerettel foglalkozó tánccsoport tagjaival együtt táncolok és az oktatók egyike vagyok. Meggyőződésem, hogy az önmagunkkal való törődés nem önzőség, az önmagunk szeretete nem híúság és az önmagunkra szánt idő soha nem pazarlás. 

 

A tanácsadó folyamat mentén a pszichológus segít, vezet, fogja a kezed, segít megtanulni, hogy hogyan legyél úrrá az érzelmeiden, hogyan szelidítsd a démonjaid, hogyan fejezd ki önmagad és hogyan tegyél egyre több és gyorsabb lépést a boldogságod felé – hiszen ez a boldogság belülről fakad. Majd közben észre sem veszed, de már nem fogja a kezed, és a dolgok, amik eddig minden erődet felemésztették, gyerekjátéknak tűnnek.

 

Minden akadály egyre könnyebb lehet, mindig egyre könnyebb felállni egy-egy esés után. Már nem vagy olyan szigorú magaddal, rájöttél, hogy nem vagy egyedül, és a tükörbe nézve már a saját arcodra is mosolyt tudsz csalni. A táncosaimnak is ezt az üzenetet közvetítem, hiszen a tánc nem a koreográfiától lesz jó, hanem a táncostól és az ő lelkétől, az önkifejezésétől, kiteljesedésétől lesz gyönyörű. 

 

Az alábbi területekkel kapcsolatban kereshetsz engem

Ha pedig nem érzed magad egyik “kategóriába” illőnek sem, vegyük fel a kapcsolatot és megbeszéljük, hogy fogunk-e tudni együtt dolgozni

önismeret
önegyüttérzés
stresszkezelés
kiégés, munkamotiváció, munka-magánélet egyensúly
párkapcsolattal/szexualitással kapcsolatos nehézségek, szakítás feldolgozás
szubjektív jóllétkontroll
szorongásoldás
önértékelés
asszertív kommunikáció
határhúzás és “a nemet mondás művészete” kapcsolati kérdések, nehézségek (munka; szülő-gyerek; pár-és baráti kapcsolatok)
nőiség-férfiasság témaköre