Kurucz Tünde

Pszichológus, képzésben lévő coach

Kurucz Tünde (1)

Áprád híd

1133 Budapest, Visegrádi utca 105

A Göncz Árpád városközponttól 3 perc séta (M3 metró, 1-es villamos, 32-es busz). Fizetős parkolás a ház előtt.

„Ketten kellünk hozzá. Mindig. Ahhoz, hogy élni kezdjen egy gondolat, egy történet, egy érzés. Én csak elkezdhetem.” – Krúdy Gyula


Úgy gondolom, hogy az igazi hangsúly azon van, hogy mit tudok nyújtani Neked, és hogyan segíthetlek a közös munkánk során, hogy azzá válj, aki lenni szeretnél. Hiszem, hogy minden emberi kapcsolat mélyebb megértése lehetőséget kínál a pozitív változásra és fejlődésre. Leszek a partnered a közös gondolkodásban, támogatód az érzelmi, lelki nehézségeidben, bíztatód a változásban.

Abban bízom, hogy a közös munkánk során nem csak magadat fogod jobban érteni, de körülötted a világot és benne az embereket is, s ezáltal hatékonyabban fogod tudni kifejezni szükségleteidet, igényeidet, könnyebben fogod tudni meghúzni határaidat és egy hatékonyabb színvonalon fogsz tudni megküzdeni az élet hozta nehézségekkel, miközben az örömöket is át tudod élni a jelenben.

Törekszem, hogy támogató, befogadó és empátiát sugárzó légkört teremtsek Neked, ahol bátran lépéseket tehetsz önmagad, a nehézségeid, elakadásaid felé, hogy azokon dolgozva egy jobb, teljesebb életet élhess. Hiszem, hogy a változás mindenki számára elérhető, és az emberi erőforrások mélyebb megismerésével és felfedezésével új utak nyílhatnak meg előttünk.

Kurucz Tünde vagyok, diplomás pszichológus és képzésben lévő coach. Dolgoztam HR-területen, közigazgatásban, egészségügyben majd néhány tanulságos év után a pszichológia irányába köteleződtem el. Diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem klinikai- és egészségpszichológia szakon. Különböző hazai és nemzetközi képzéseken folyamatosan mélyítem ismereteimet és bővítem eszköztáramat, mert hiszem, hogy a tanulás egy életen át tart. Jelenleg a coaching technika eszköztárát sajátítom el tanácsadás területén.

Egészséges felnőtt és fiatal felnőtt személyekkel foglalkozom pszichológiai tanácsadás és coaching keretein belül. Klinikai szintű mentális betegségek pszichoterápiás gyógyításával nem foglalkozom. Munkámat az Magyar Pszichológiai Társaság etikai irányelveit követve, titoktartás és szupervízió mellett végzem.

 

Szeretettel várom leendő klienseimet az alábbi témákkal kapcsolatos közös munkára

Életvezetési- és döntési nehézségek, elakadások
Stresszes és szorongást keltő helyzetek kezelése
Önismeret fejlesztése, önértékelési problémák, önbizalomhiány
Egészségmegőrzés, életmódváltás
Párkapcsolati nehézségek, elakadások
Kommunikációs- és konfliktuskezelési problémák
Pályaorientáció, karrierváltás