Kiadó tanácsadói szoba

az Újpalotai Vásárcsarnok mellett

Napos oldalon pszichológus rendelő

Mi a jó a Páskomban?

1156 Budapest, Páskomliget utca 29.

Tulajdonképpen mindegy, melyik szobát választod, mert mindkettőnek klassz a hangulata. A férjemmel tényleg beletettünk apait-anyait. Remélem, itt nem csak az ügyfeleid fogják jobban érezni magukat, hanem te is szeretni fogsz itt dolgozni.

Minden szobában van persze zsepi, szemetes, töltő, free wifi és ventilátor is, hogy kényelmes legyen nekünk és a klienseknek egyaránt.

Új az egész, érződik az újdonság illata, árad a falakból, a frissen lakkozott konyhapultból, a szőnyegből, mindenből.

Az állatos szoba pedig csak a miénk, kollégáké. Bármikor erre jársz, vagy simán csak egy nyugis helyet keresel magadnak, ugorj be és igyál egy kávét. Vagy beszélgess el a többi kollégával, akik éppen szintén lazítanak.

Az állatos szobában van egy plüss bölény trófea. Szövevényes története van, majd kérdezz rá.

Ebben a lazítós szobában csináltam meg az idézetfalat is, ami régi nagy tervem volt. Úgy van, hogy a fal elé állsz és merőn az éppen aktuális dilemmádra gondolsz, majd érzésre kiválasztasz egy idézetkártyát. És jól megfogadod az üzenetét.

A kártyákat használhatod a klienseddel is, ha úgy jön ki a lépés. A kártyákat persze haza lehet vinni, majd feltölögetem őket, ha megfogyatkoznak.

Szeretem azt is, hogy jó a közlekedése. Nem hittem volna, de leteszteltem: a 7-es busszal 20 perc alatt simán benn voltam a Blahán. A parkolás az meg külön szenzációs: a ház oldalán semmi különös, a másikon azonban a tologatós dolog van. Hogy az emberek üresben hagyják a kocsijaikat, így, ha eléd parkolnak, te fogod és egyszerűen arrébb tolhatod őket.

A vásárcsarnok 2 perc séta, s ott aztán tényleg bármi van, még kulcsmásoló is. A piac felé indulva találtam pékséget, van Spar és kifőzde is, sőt, a Foodpandát is lecsekkoltam és teljesen rendben van, sok kajálda szállít ki ide.

Kocsival pedig tíz perc sincs a Pólus és az Ázsia Center, ott meg aztán tényleg minden is van.

Összefoglalva tehát a páskom jó döntés, mert...

Jó közlekedés

Ingyen parkolhatsz: az idézetes szobából még rá is látsz az autódra, és busszal-villamossal is könnyen jössz-mész, a Blaha 20 perc

Igazi coworking

Wifivel netezhetsz, amennyit csak akarsz, az árban benne foglaltatik, egy helyes Nespresso gép pedig a finom kávéról gondoskodik

Praxis támogatás

Befuthatnak új ügyfeleid tőlem, felkerülhetsz a naposoldalon.hu honlapra, mint szakértő, ha szeretnél és jó fej kollégák vesznek körül

Remek kaja

A Vásárcsarnok és környéke tárt karokkal vár, ha megéheznél és a Foodpandának sem Bermuda hárömszög a hely

Önállóság

Kulcsot kapsz és önállóságot, s simán fogadhatod munkaidőn kívül az elfoglalt ügyfeleidet, 8 előtt vagy 5 után, de akár hétvégén is

Stílusos hely

Abszolút újonnan berendezett szobák, még érezni az új szőnyeg illatát, 2 tanácsadói szobával, 1 pihenőssel

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések - és a Válaszaim

Igen, amikor üresek a szobák, akkor előre fizetéssel lehet néhány órát is foglalni.

Engem nem zavar, és ha a többi kollégát és ügyfelet nem zavarja, akkor miért ne. Tehát, ha szeretnél együtt dolgozni a kedvenceddel, vagy a kismama ügyfeled hozná magával a babáját, minden további nélkül lehet. Csak ne legyen nyoma és hangja.

Akár egy klienssel is jöhetsz. Ha én közvetítek neked ügyfelet, azt egyszeri 6.000 Ft-ért teszem, ami az első ülésed fele (rajtam keresztül jövő ügyfél első alkalma 12.000 Ft, a többit te beszéled meg vele). Így még akkor is pluszos neked a buli, ha nincs meg kémia és soha vissza nem jön az ügyfél.

Persze, miért ne? A marketing pozicionálás miatt muszáj volt konkrétan meghatároznom, hogy micsoda pontosan a Napos Oldalon. Így lett pszichológus magánrendelés. Viszont hasonló tanácsadói tevékenységre abszolút alkalmas, így szeretettel látunk coachokat, életvezetési tanácsadókat, mentálhigiénés szakembereket akár.

Dehogyis. Legkisebb gyerek vagyok, úgyhogy imádom a spontaneitást és nem bírom a kötöttségeket. Addig maradsz, ameddig fizetsz.

A békés együttélés és együttdolgozás híve vagyok. Ahogy a saját tanácsadódra is vigyáznál, annyit várok én is itt. Hogy legyenek elpakolva a cuccok utánad, hagyd tisztán a vécét, elmosogatva a bögréket. Reményeim szerint mindig úgy is fogsz mindent találni, ahogy hagytad.

Az utalást preferálom, de nem fogunk azon se összeveszni, ha készpénzben fizetsz. Sőt, ha nagyon megerőltetem magam, még bankkártyát is el tudok fogadni. Saját vállalkozásodban elszámolható áfás számlát fogsz kapni.

Csak akkor, ha másik kolléga jön utánad. Ha nincs utánad senki és maradsz még szedelődzködni, azzal a kutyát nem fogsz zavarni.

s mégis: mindezt mennyiért?

Amikor az árakat kialakítottam, az járt a fejemben, hogy én mennyit volnék hajlandó kifizetni ilyesmiért. Így jutottam a következőre.

Ezek előre fizetendők.

Ha tőlem kapsz klienst, akkor az első alkalom 12.000 Ft, amit felezünk. Ez utólag fizetendő, miután megtörtént az alkalom.

Itt van neki a geolokációja

Dr. Ruzsa Dóra vagyok, 4 gyerekes pszichológus. A férjem hivatásos tűzoltó. Egy építőanyag kereskedést és két gumis műhelyt vezetünk családi vállalkozásként.

A szakmai sztorim kronológiailag visszafelé: a Pázmány szervezet- és munkapszichó tanszékén oktattam adjunktusként, előtte a Nemzeti Közszolgálatin. Itt szereztem a doktorimat is 2015-ben. A diplomámat pedig Szegeden, 2006-ban. Viszont a Károlin kezdtem az egyetemet, a legelső induló évfolyamon. Akkor már pszichóelőkészítőt tartottam, még az Atkinsonból. 16 évesen kezdtem pszichológiát tanulni, magántanárnál.

Imádom a pezsgő szakmai közeget, mert ha azt mondom, nárcisztikus, impulzív vagy frusztált, nem néznek túliskolázott, nagyképű majomnak. Le is szoktam már az ilyen szavak használatáról. De néha olyan jól esik.

Remélem, együtt dolgozunk majd és te is része leszel a Napos Oldalon víziómnak. (Tessék, még egy idegen szó, egészen elengedtem magam:) Baromi izgatott vagyok, mert rengeteg munkánk van benne, ami most érik be.