Kecskés Bettina

Klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus jelölt, képzésben lévő pár- és családterapeuta

Engedjék meg, hogy röviden bemutatkozzam.

 

Kecskés Bettina, klinikai és mentálhigiéniai gyermek – és ifjúsági szakpszichológus jelölt vagyok. Utolsó éves hallgatóként, tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen folytatom, ezt megelőzőn a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet – és Társadalomtudományi Karán fejlődés – és klinikai gyermekpszichológia specializáción végeztem okleves pszichológusként.

Mindemellett a Magyar Családterápiás Egyesületnél is képződőm, mint pár – és családterapeuta, ahol a szupervíziós szakasz előtt állok.

 

Mivel a fejlődés egy életen át tartó folyamat, így a magam részéről is fontosnak tartom, hogy ismereteimet, tudásomat minél szélesebb körben bővíthessem.

Gyermekként sokszor teszik fel a kérdést:

– Mi leszel, ha nagy leszel?

S én azon szerencsések egyikének vallhatom magam, aki már egészen fiatalon, kisiskolás korában eldöntötte, hogy egy szép napon gyermekpszichológus lesz. A munkám egyben a hivatásom, így minden nap lendületesen, mosolyogva és lelkesen indulok neki a napnak, hogy a hozzám forduló szülőket és gyermekeiket tudásom legjavával segíthessem, s támogathassam őket útjukon.

 

Hiszem, és a több évnyi munkatapasztalatomból adódóan tudom, hogy a gyermekkel való közös munka során elengedhetetlenül fontos a szülők aktív bevonása és bevonódása a folyamatba, hogy egy biztonságos, megtartó, szívélyes és elfogadó légkörben együtt nézhessünk szembe a nehézségekkel, s közösen juthassunk el a megoldásig.

 

Amivel hozzám fordulhatnak:

szobatisztaság, székletvisszatartás
dackorszak
testvérféltékenység
dühkitörések, érzelemszabályozás
beilleszkedési nehézségek
szociális készségfejlesztés
stressz, szorongás
kamaszkorral járó kihívások
önismeret fejlesztése
válás feldolgozása
párkapcsolati nehézségek
gyermekneveléssel kapcsolatos kérdések

 

Kérem, keressenek bizalommal!

Coordinates of this location not found

Árak

Személyes/online

Egyéni konzultáció
14.000 Ft 50 perc
  • Kecskés Bettina

Személyes

Páros konzultáció
29.000 Ft 90 perc
  • Kecskés Bettina & Vida Liliána